"W swojej pracy łączę wszystkie poznane przeze mnie metody pracy z pacjentem, tak aby uzyskać jak najlepsze rezultaty."

WYKSZTAŁCENIE
Skończyłam studia I i II stopnia na kierunkach: dietetyka kliniczna oraz psychodietetyka. Ukończyłam również 3-stopniowy kurs dietocoachingu. Następnie kontynuowałam swoją edukację kończąc dodatkowe kursy oraz roczne studium zaburzeń odżywania. Cały czas poszerzam swoją wiedzę, poprzez szkolenia, konferencje oraz literaturę branżową.
MOJA METODA PRACY
Uważam, że skuteczna dieta to taka, która jest skrojona na miarę i dostosowana do stylu życia pacjenta. Dlatego jadłospisy przygotowuję z uwzględnieniem nie tylko jednostek chorobowych pacjenta ale również umiejętności kulinarnych, czasu, trybu życia oraz preferencji smakowych. Polecam również pracę nad nawykami żywieniowymi, gdzie daję wskazówki, edukuję ale nie narzucam pacjentowi sztywnego jadłospisu – taki sposób pracy pozwala na długotrwałą naukę zdrowych nawyków żywieniowych.
SPECJALIZACJE
- bezpiecznej redukcji masy ciała
- dietetyce bariatrycznej
- edukacji żywieniowej
- diecie kobiet ciężarnych
- diecie kobiet karmiących piersią
- diecie wspomagającej płodność
- diecie przeciwzapalnej
- diecie w chorobach metabolicznych
- rozszerzaniu diety niemowląt
- dietetyce dziecięcej
- zaburzeniach odżywiania
- psychodietetyce